Print

လိမ္မော်သီး အကျိုးကျေးဇူးများ

  30-Oct-2016
Preview Image

တစ်ရက်ကို လိမ္မော်သီး ၂လုံးမှ ၄လုံးခန့် စားပေးခြင်းအားဖြင့် အအေးမိ ရောဂါများဖြစ်ပွားခြင်းကို ကာကွယ် ပေးနိုင်ပါတယ်။ လိမ္မော်သီးမှာ ကိုလက် စထရောကိုလျော့ချ ပေးခြင်း၊ ကျောက်ကပ်တွင် တည်နေသော ကျောက်များကို ပျော်ကျစေခြင်း၊ အူမကြီးကင်ဆာ ဖြစ်ပွားခြင်းကို လျှော့နည်း စေခြင်းစတဲ့ အစွမ်း သတ္တိများ ပါ၀င်ပါတယ်။ကယ်လ်စီယမ် ပါ၀င်ခြင်းကြောင့် အရိုးများကို သန်မာ အားကောင်းစေခြင်း၊ ဓာတ်တိုး ဆန့်ကျင် ပစ္စည်းများကြောင့် ဆဲလ်များ ပျက်စီးခြင်းမှ ကာကွယ်ခြင်း၊ သွေးထဲတွင်ဟေမိုဂလိုဘင် ထုတ်လုပ်ခြင်းကိုကူညီပေးခြင်း၊ နှလုံးသွေးကြောများကိုကောင်းမွန်စေခြင်း စသည့် အကျိုး သက်ရောက်မှုများ ဖြစ်စေ နိုင်ပါတယ််

 

Ref:

Myawady Health



Related Articles


Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18