Print

လိမ္မော်သီး အကျိုးကျေးဇူးများ

  29-Apr-2019
Preview Image

တစ်ရက်ကို လိမ္မော်သီး ၂ လုံးမှ ၄ လုံးခန့် စားပေးခြင်းအားဖြင့် အအေးမိရောဂါများ ဖြစ်ပွားခြင်းကို ကာကွယ်ပေးနိုင်ပါတယ်။ လိမ္မော်သီးမှာ ကိုလက်စထရောကို လျော့ချပေးခြင်း၊ ကျောက်ကပ်တွင် တည်နေသော ကျောက်များကို ပျော်ကျစေခြင်း၊ အူမကြီးကင်ဆာ ဖြစ်ပွားခြင်းကို လျှော့နည်း စေခြင်းစတဲ့ အစွမ်း သတ္တိများ ပါဝင်ပါတယ်။


ကယ်လ်စီယမ် ပါဝင်ခြင်းကြောင့် အရိုးများကို သန်မာ အားကောင်းစေခြင်း၊ ဓာတ်တိုး ဆန့်ကျင်ပစ္စည်းများကြောင့် ဆဲလ်များ ပျက်စီးခြင်းမှ ကာကွယ်ခြင်း၊ သွေးထဲတွင် ဟေမိုဂလိုဘင် ထုတ်လုပ်ခြင်းကိုကူညီပေးခြင်း၊ နှလုံးသွေးကြောများကိုကောင်းမွန်စေခြင်း စသည်h အကျိုးသက်ရောက်မှုများ ဖြစ်စေနိုင်ပါတယ်။

Ref
Myawady Health

သင်သိလိုသမျှ ကျန်းမာရေးမေးခွန်းများနှင့် ပတ်သက်၍ Healthcare.com.mm ၏ hotline နံပါတ် 7887 သို့ MPT မိုဘိုင်းလ်ဖုန်းဖြင့် ၂၄ နာရီ အချိန်မရွေး  ခေါ်ဆိုပြီး ဆရာဝန်များနှင့် တိုက်ရိုက်ဆွေးနွေးတိုင်ပင်နိုင်ပါပြီရှင်။



Related Articles


Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18

Advertisment 18